VELKOMMEN TIL HÅNDBALL ARRANGEMENT HOS ASKER SKIKLUBB

Grunnet covid-19, smittevern og avstandsregler gjelder følgende på kamper i regi av Asker skiklubb - håndball:

2020-10-05
espenj

VELKOMMEN TIL HÅNDBALL ARRANGEMENT HOS ASKER SKIKLUBB

Lagenes og utøvernes ansvar:

Alle trenere, lagledere og utøvere har eget ansvar for å sette seg inn i og påse at man forholder seg til gjeldende smittevernregler for arrangementet. Trenere og lagledere har ansvar for sine grupper.

Laget plikter å registrere lister over samtlige utøvere og støtteapparat som er med i gruppen til den aktuelle kampen. I de klassene og nivåene hvor det brukes elektronisk kamprapport er dette tilstrekkelig.

Lagleder har ansvar for at 1-metersregelen blir opprettholdt på egen innbytterbenk.

Lagleder skal holde 1 meters avstand til spillerne også under time-out.

Lagledere og dommere som signerer kamprapporten skal desinfisere hender før og etter bruk av pc/nettbrett.

Det kan være begrensede eller ingen garderobefasiliteter tilgjengelig. Oppfordre utøverne dine til å komme ferdig skiftet til kamp. Vær kreativ når det gjelder oppvarming til kamper, gjerne planlegg for uteaktivitet. Det kan ikke forventes tilgjengelig tid på bane til oppvarming.

Lagene skal ha med egen håndsprit eller liknende, for å redusere trykket på de områdene som er forbeholdt tilskuere og funksjonærer

PUBLIKUMS ANSVAR:

Ø  Registrer din tilstedeværelse via vår QR kode før du kommer eller ved inngangen

Ø  Kjøp svært gjerne din inngangsbillett før du kommer eller ved inngangen VIPPS 11225

Ø  Vent utenfor hallen til Corona ansvarlig gir tegn på at du kan gå inn i hallen

Ø  Vær vennlig å stå/sitt kun på oppmerkede plasser

Ø  Vær snill og gå ganske raskt ut etter kamp da det er nytt publikum som ønsker å komme inn.

Ø  Det er ikke tillatt å oppholde seg i ganger eller i inngangspartiet.

Ø  Hjelp oss å holde det rent i hallen, kast søppel i søppelkasser

H%E5ndball.png

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket