Jenter og Gutter 5 til 7 år født 2013-2015:

Kontaktpersoner

Rolle Navn E-post Tlf
Lagleder   askerhandball.barn@gmail.com   
Trener onsdag Robert Hedin roberthedin1@me.com  92319692
Trener torsdag Hasse Rygh  hasse.rygh@gmail.com  46680362

 

Jenter 8 og 9 år, født 2011-2012:

Kontaktpersoner

Rolle Navn E-post Tlf
Lagleder Kristin Sjo-Nilsen fysiosjo@gmail.com  90028262
Trener mandag Trym Bølling Gundersen  trymgun@viken.no  97468394
Trener mandag Ivar Øen Ivaroe@gmail.com  97778959 
Trener torsdag  Trym Bøling Gundersen trymgun@viken.no  97468394
Trener torsdag Sigurd Staavi sigurd@staavi.com  90071422

 

Gutter 8 og 9 år, født 2011-2012:

Kontaktpersoner

Rolle Navn E-post Tlf
Trener Tobias Espeseth

tobiasspz@gmail.com

97958051
Lagleder  

askhandball.barn@gmail.com

 

 

Sesongen 2020-21

Håndballskolen og håndballtrening for de yngste, 5 til 9 år

  • er første møte med klubben og skal være starten på mange gode sesonger, sportslig og sosialt, for barn og familier
  • er et trygt og sosialt fritidstilbud tilpasset barnas alder og med fokus på lek, utvikling og fair play

KOM OG PRØV

Vi er i ferd med å bli noen gode grupper både blant de aller yngste og de litt eldre. Vi har det kjempegøy. I begynnelsen av september arrangerte vi 1 runde i Intersport 4'er håndball for 8 og 9 åringene her hjemme i Asker. Vi stilte 2 lag og hadde en flott dag i Vollenhallen i Coronaens tegn.

Jenter 9 år stiller også med lag i Kortbane serien fra starten av denne sesongen. Fra etter jul har Gutter 9 år også et lag med i Kortbane serien. Dette er et tilbud for de som etterhvert behersker ballen litt bedre og trenger litt mer kamptrening.

14. eller 15. november er første runde i Loppetassen, Bronsjerunden for 6 og 7 åringene, og Asker skal også være arrangør. Vi gleder oss til 40-80 kamper i Leikvollhallen. Denne ble dessverre utsatt pga Corona, men vi har fremdeles håp om arrangement i slutten av april 2021. Vi har hatt en flott utvikling på rekrutteringssiden og de 2 treningsgruppene teller tilsammen over 50 barn født i 2013-2015. Vi gleder oss over alle nye håndballspillere i Asker - tross Corona.

Vi håper flere vil begynne med håndball, og tilbyr derfor "kom og prøv håndball" treninger for alle som vil prøve ut sporten vår 2 til 3 ganger helt uforpliktende. Vi låner dere ball.

INFORMASJON

Nyheter og mer info om Asker Skiklubb håndball finner du på Facebook siden: Asker SK Håndball

Lik siden så holder du deg oppdatert.

De yngste gruppene har også sine egne Facebook grupper:

ASKH J/G 2011/2012

ASK J/G 2013/2014 - Loppetassen

Skal barnet ditt delta sesongen 2020/21 så ber du videre om å bli medlem av den Facebook gruppen slik at du får med deg all videre informasjon for selve treningsgruppen.

DETTE FÅR DERE

  • Inntil 2 treninger i uken (dere kan være med på både gruppe 1 og gruppe 2) - med foreldre- og unge spillere fra klubben som trenere. I håndballskolen har vi ingen oppmøtekrav, men jo mer jo morsommere.
  • Vi låner dere ball og dere får en drikkeflaske.
  • Håndballforbundets turnering for 6 og 7 åringer, Loppetassen, 4 runder (Bronse, Sølv, Gull og Stjerne) sesongen 2020/21 på lørdager eller søndager, en halv dag. Premie til alle i hver runde. I Bronserunden får også spillerne t-skjorte.
  • Håndballforbundets turnering for 8 og 9 åringer, Intersport 4’er håndball, 6 runder sesongen 2020/21 på lørdager eller søndager, en halv dag. Det er premiering av lagene i runde 3 og 6.

PRAKTISK

Til treningene behøver barnet ball, str 00, t-skjorte, shorts og joggesko til bruk innendørs. Ta også med full vannflaske og godt humør!

Vi har utstyravtale med KlubbPro og vil lage en egen rabattert Håndballpakke til kr xx,- som inneholder, ball, xx, xxx. Bestilling kan sendes på mail til: Link til Nettbutikk kommer. 

Vi inviterer til Handlekvelder med KlubbPro onsdag og torsdag 28. og 29.oktober, Store sal Føyka, kl 18-20:30.

ANNET

Forventet foreldreinnsats i håndballen er å bidra på et arrangement hvert halvår. Med det mener vi en dag i en hall, fortrinnsvis Leikvollhallen som er vår primærhall, men vi har også kampdager i andre haller i Asker. Dette betyr at man for eksempel må bake, stå i kiosken, selge inngangsbilletter, eller sitte i sekretariatet for kampen. Dette er normal begrenset til noen få timer den aktuelle dagen.

I Asker er vi også avhengig av salgsdugnader. Dette varierer fra sesong til sesong.

Den viktigste innsatsen gjør du uansett ved å legge til rette for at barnet ditt får delta i trening og kamper.

Det kreves medlemskap i Asker Skiklubb for å delta på treninger på håndballskolen. Dette gjør dere ved å klikke på Medlemskap i headingen på Asker Skiklubbs hovedside. Etter at du har meldt deg inn i Asker Skiklubb må du deretter velge Håndball som gruppe og melde deg inn i den treningsgruppen barnet/spilleren din tilhører.

Alle deltakere er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. Det finnes økonomiske støtteordninger hvis deltakeravgiften er for høy for din familieøkonomi. Ta kontakt med leder, økonomiansvarlig eller rekrutteringsansvarlig i Asker SK Håndball for hjelp til dette.