Vester-Gyllen 2022 AVLYSES
25.januar 2022:
En enstemmig rennkommite har besluttet å avlyse årets utgave av Vester-Gyllen - desverre.
Dette baserer seg på situasjonen med stengning av traseen mellom Mikkelsbonn og Damvann, som ville ført til møtende trase i konkurransen i over 2 kilometer.
Per dato er det bare mulig å preparere et par kilometer av renntraseen, og det er ikke meldt snø de neste 10 dagene, men mer mildvær, i tillegg til en svært usikker situasjon rundt COVID-19 situasjonen.
Vi håper og tror at vi er tilbake i februar 2023!

------------------------------------------------
Gjør det selv Vester-Gyllen 2021

Hei - det ser ikke ut som om det blir mulig å arrangere noe tradisjonelt renn, men vi har søkt kommuneoverlegen om vi kan arrangere Vester-Gyllen som åpent spor, med selvtidtaging i tidsrommet 13. februar til 21. februar.

Les mer her: Asker Skiklubb (asker-skiklubb.no)
Opplegget vil i såfall bli at vi setter opp en startenhet, hvor du starter din EMIT-brikke, og så setter vi opp mellomtidstasjoner der hvor de pleier å være, og en målenhet.
Etter turen kan du registrere brikketiden gjennom et vindu på servicebygget på Solli skiarena, og du kommer opp på resultatlista.
Det vil ikke koste noe, men du får heller ikke matstasjon eller premie mulighet osv.
----------------------
2020:
Vester-Gyllen avlyses pga Snømangel
------------------------------------------------
2019:

Første start er kl 09:00. 40 km klassisk stil

- Vester-Gyllen er et Asker Skiklubb-arrangement, og Asker Skiklubb står bak kampanjen:

Tøffest uten Fluor - og vi oppfordrer samtlige til å støtte opp rundt dette ved å ikke bruke fluorglider.

Vester-Gyllen er seedingsrenn til:
Birkebeineren 2020 og Holmenkollmarsjen 2020
Vi har vært seedingsrenn for Birken siden 2004

Følg oss på Twitter: @vestergyllen

Følg oss på Facebook:

- Vi ses i Vakre - Varierte - Vestmarka 9. februar 2020!

----    --------    --------   -------   -------  -----  -----   -----

Resultater 2019: