obrynestad 2019-05-07 20:25:41

Vaktordning klubbanlegget

Klubbanlegget vårt ivaretar store verdier, så det er viktig at vi passer godt på det. Vi har derfor en vaktordning der et medlem går en sjekkerunde på anlegget om kvelden etter at aktivitetene har gitt seg. Dette går på rundgang blandt medlemmene i kajakkgruppen. Med 500 medlemmer skulle det bli en vakt omtrent per 1.5 år. Sjekklisten nedenfor har all informasjon om hvordan vakten gjennomføres.

sjekkliste_kajakk_vakt.pdf

Det ligger en loggbok i gangen inn til garderobene på klubben. Husk å signere den etter at vakten er gått. For å gjøre det lettere å huske vakten er den siste oppgaven på hver vakt å sende en tekstmedling til nestemann på vaktlisten. Mobilnr til nestemann finner du i loggboken på klubben. Sjekk gjenre at mobilnummeret ditt i loggen stemmer slik at du får påminnelse. Hvis ditt mobilnummer mangler, skriv det opp i loggen og send mail til kajakk@asker-skiklubb.no, så legger vi det inn i medlemsregisteret.

Vakltisten nedenfor viser hvem som har vakt når. Se gjennom listen nå og noter når du ev. har vakt. Hvis du ikke står på listen nå får du vakt senere. Mobilnr er utelatt fra vaktlisten her på nett av personvernhensyn.

Denne listen gjelder fra og med 20 mai til og med 19 oktober 2019:

vaktliste_2019_mai-oktober_uten_nr.pdf