Onsdag 20. april kan din fjelldrøm bli virkelighet

Onsdag 20. april skjer det noe helt unikt på Føyka. Klubbene auksjonerer bort tomt på Gol Fjellandsby. Se prospekt og les her om hvorfor du bør møte der - og gjøre et kupp for både deg og for idretten.

2016-04-14
svein4667

Asker Skiklubb og Asker Fotball har fått tomt av Gol Skipark & Gol Fjellandsby. Nå auksjoneres tomten bort! Dermed kan du gjøre et fjellkupp og samtidig bidra til idretten i Asker!

Nysgjerrig? Interessert i hva dette betyr? Eller direkte klar for å gjøre en super handel?

Uansett om du bare vil vite mer eller er klar for å gjøre kuppet, møt opp  onsdag 20. april kl. 19.00 på Føyka, Store Sal.

For nå inviterer vi deg - og alle du kjenner (og de du ikke kjenner) - til auksjon hvor du kan skaffe deg en flott hyttetomt med fantastisk løypenett for langrenn og alpint, samt en egen park for Snowboard. Tomten ligger med ski inn og ut, både for alpint og langrenn. Dette blir det nye store utviklingsområdet i fjellet – sommer som vinter!

Og der de fleste fjellutviklinger bygger fra bunn og opp langs sidene av alpinanlegget, etableres Gol Fjellandsby på toppen. Det betyr unik utsikt og perfekt utgangspunkt enten du vil kjøre nedover, gå på ski bortover eller gå fantastiske fjellturer sommerstid.

Noen tomter er solgt allerede, men de Asker Fotball og Asker Skiklubb har fått, ligger perfekt til ved inngangen til det nye fjellparadiset. Og går du inn nå - tidlig i prosjektet - er mulighetene for å gjøre et kupp veldig, veldig stort.  

En eventyrlig mulighet - for deg!

For det er et fantastiks område som skal utvikles. Det er nå planer for rundt 170 leiligheter og 180 hyttetomter, fra 1 til 2 mål store. Og det er altså en slik, perfekt beliggende, klubbene nå auksjonerer bort.

Tomten vi snakker om er nå taksert til 1.190.000. Bud fra 800.000 kroner og oppover vil bli vurdert.

Klikk her og bla deg frem og tilbake i prospektet for Gol Fjellandsby

Du kan allerede nå legge inn bud - ved å sende mail til Andreas Holck på Aktiv Eiendom, Asker - på mail ah@aktiv.no

Samtidig får du all den informasjon du ønsker på auksjonsdagen neste onsdag. Der møter både Holck, representanter fra klubbene og driverne av Gol Skipark & Gol Fjellandsby.

Gol Fjellandsby plasseres med både alpinanlegget og skiløyper - så vel som turmuligheter om sommeren - rett utenfor hytteveggen.

Og sistnevnte er et Asker-par med solid forankring på Føyka. Anniken Hov Skagefoss og Tarald Skagefoss er oppvokst og bor fortsatt i Asker. Anniken har lang fartstid i alpingruppa i klubben og hun er blant annet tidligere Norway Cup-vinner i fotball med Asker.

De har altså etablert et samarbeid med klubbene og gjennom denne auksjonen gått inn som hovedpartner i Asker Fotball og i Asker Skiklubb.

Det etter at Asker-paret overtoko Gol Skipark for få år siden - og der har utviklet og utvidet alpinanlegget betydelig. Nå tar satsingen en stor ny retning, med utviklingen av Fjellandsbyen på toppen - der de altså utvikler et fantastisk område med alpinanlegg, skiløyper, aktivitetsmuligheter, hytter, leiligheter, servicebygg og hotell. I tillegg ligger det allerede et fantastisk turterreng, sommer som vinter, rett utenfor hytteveggen.

Geografisk ligger Gol Fjellandsby perfekt til. Det er kort kjøreavstand fra Asker, de ligger Midt i Ski-Norge, 900 moh, med sentral beliggenhet og en flott utsikt mot Valdres, Jotunheimen og Hemsedal.

Og her bygges det på toppen, ikke som andre steder, der hytter plasseres i bunn og opp langs sidene av alpinanleggene.

Midlene som kommer inn på auksjonen gir oss muligheten for å utvikle klubbene videre. Det både for å få opp en rulleskiløype på Føyka, videreutvikle Asker Fotball og få fotballen opp i OBOS-ligaen og med det bli et enda større flagskip for bygda og for klubbens samfunnsprosjekter.

Velkommen til auksjonsdagen på Føyka,
onsdag 20. april kl. 19.00 i Store Sal.

Les mer om denne eventyrlige muligheten for deg her

Les mer om storutbyggingen av over 170 leiligheter og 180 hyttetomter her

Idyll, opplevelser og turmuligheter i ett. Gol Fjellandsby kan bli ditt nye paradis.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Desember
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311