Team Asker på Mallorca 2

Vi har det fortsatt fint på Mallorca. Søndag og mandag var det strålende sol og 25 grader!
Gjengen fortsetter den gode treningen og har nå fått mange timer i treningsdagboka.

2016-10-25
Johanna Lier/Terje Kollien

Lørdag var det løping, langtur på turstien GR 221. Gruppa løp samlet i tre timer men fikk dessverre både regn og tåke på toppen.
Om ettermiddagen var det en klassisk tur med innlagt hurtighet.
Søndag var vi igang med frokost i 7.30 tiden og i bilene kl. 8! Noen løp en tur i fjellet ved Alcudia og de andre ble kjørt i retning Formentor. Her skulle det også arrangeres løp for "liggende håndsykler» og veien ble stengt. Våre løpere med klassiskrulleski fikk lov å gå den flotte turen ut til Cap Formentor. Her blev det en ufrivillig pause pga rittet, men isen smakte godt, solen varmet og utsikten var magisk. Selvfølgelig ble det også en ettermiddagsøkt denne dagen.
Mandag var det tid for det obligatoriske testløpet opp Sa Calobra. Dette er tradisjon for Asker og mange andre som har samling på Mallorca. Det er nerver og «rennstemning» i bilen på vei til start. Vi fikk også her selskap av Sindre SH og Erlend N til fellesstarten i denne  spektaktulære bakken. Resultatlisten viser att det har blitt gjort mye godt treningsarbeid i vår, sommer og høst. Mange satte nye personlige rekorder og var strålende fornøyd med både egen og andres innsats. Denne gjengen er fantastiske i måten de roser og støtter hverandre på alle mulige måter. Ettermiddagen valgte noen å ta en løpetur og andre brukte ett par timer på Paintball i Alcudia.
Nå er det tirsdag og noen er tilbake ved hotellet etter en klassisk langtur. De som valgte lengste ruta ventes tilbake snart….
I morgen er det sykkeltur som siste økt for denne gangen og sent i morgen kveld er vi hjemme i Asker igjen.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Desember
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311