Velkommen til Langrennsgruppen!

Asker Skiklubbs langrennsgruppe er i dag en stor gruppe som danner et godt fritidstilbud til barn og unge i Asker. Langrenn er en idrett som stiller store krav til utholdenhet, styrke, teknikk og psyke. Langrennsgruppen søker å skape et miljø der alle trives, og der den enkelte kan utvikle seg i forhold til egne ønsker.

Fra sensommeren til utpå våren arrangeres treninger for de ulike aldersgrupper. For de yngste er det mye lek, mens for de litt eldre blir det mer målrettet teknikk, styrke og kondisjonstrening.

Foreldrenes innsats er avgjørende for det tilbudet langrennsgruppen har. Foreldre som har interesse for det er velkommen som trenere eller hjelpetrenere. Alle må bidra til å avvikle parkeringsvaktene på Solli om vinteren. Dette er en viktig inntekstkilde for gruppen. Det er mulighet for å delta på en rekke skirenn i løpet av vinteren. Noen skirenn arrangerer Asker Skiklubbs langrennsgruppe selv. Her må også de fleste regne med å måtte hjelpe til :-)

For vi som er så heldige å bo i et område med flotte skiforhold i flere måneder om vinteren er det å lære å gå ordentlig på ski noe man vil ha glede av hele livet. Vi håper at langrennsgruppens tilbud vil bidra til at flest mulig får det virkelig moro på ski!

Velkommen til Asker Skiklubbs langrennsgruppe!