Treningsanlegg

Våre anlegg er først og fremst den flotte marka i og rundt Asker kommune!

LYSLØYPER:

  • Ved Solli Gård er det en flott lysløype. Løypa ble betydelig utvidet i ca. 2007 og er et viktig treningssted for våre grupper om vinteren! Solli er Askers mest snøsikre sted og tilbyr normalt gode skiforhold fra tidlig i desember til slutten av mars. Fra sesongen 2020 / 2021 er anlegget utvidet med skiskytteranlegg. 
  • For de yngste gruppene er Eidjordet hovedarena for treninger om vinteren. 
  • Langrennsgruppene benytter også andre anlegg i våre nabokummer, og har i 2020 bla. bidratt med finansiering av Martinsløkka og Konnerud.  
  • Fra Solvang skole er det en lysløype som av og til benyttes av de yngste når føreforholdene tillater det.

INNETRENING, LØPING, etc:

Innendørs styrketrening foregår på Solvang skole. Om høsten før snøen kommer er Solvang skole utgangspunkt for løpetrening og annen utendørstrening. Vi løper på gangveier og i tillegg benyttes friidrettsbanen på Føyka til trening for de yngste.

SKISTADION:

Det har i mange år vært jobbet for å få etablert en skistadion på Solli. Dette har så langt ikke vært mulig å få til av en rekke årsaker. Arbeidet pågår fortsatt. Inntil videre har Asker derfor ikke noe anlegg der vi kan arrangere konkurranser. Vi har derfor avholdt konkurranser i andre klubbers skianlegg i tillegg til Eidjordet.